INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/P14LRnn4DUEkK7kfvR8N/31882ab666c507c58594c7287dfa32.jpeg)
Broskvový koláč
Jednoduchý, chutný a rychlý na přípravu.
INZERCE
Ingredience
porce
12
Těsto
- 180 g mouka hladká speciální
- 120 g krystalový cukr
- 100 g máslo
- 2 vejce
- Štipka skutečná vanilka
- 6 g prášek do pečiva
Na vrcholu
- 5 Broskev
- 30 g moučkový cukr
- Štipka skořice
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
35 min.
Máslo ušleháme s cukrem a vanilkou. Přidáme vejce a mouku promíchanou s práškem do pečiva. Těsto naneseme do formy, vyložené pečicím papírem. Ovoce nakrájíme na plátky a navrstvíme na koláč (čím více, tím bude koláč chutnější, šťavnatější). Posypeme cukrem a pečeme při teplotě 180° přibližně 50 min.