INZERCE
Zdroj: Milanfoto from Getty Images Signature
Bramborová kaše s vepřovým masem
Klasický recept, který si zamilujete i vy. Bramborová kaše s vynikajícím vepřovým řízkem, který vás zahřeje v chladných dnech. Recept je jednoduchý a překvapí vás svým výjimečným chutným výsledkem.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Bramborová kaše
- 1 kg Brambory
- 100 ml mléko
- 50 g máslo
- sůl
Vepřové maso
- 1 kg vepřová panenka
- 1 kus Sůl, pepř, česnek podle chuti
- 1 ks olej na smažení
- 1 ks mrkev
- hladká mouka
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Brambory oloupeme, nakrájíme na menší kousky a dáme vařit do osolené vody.
2. Krok
Když jsou brambory uvařené do měkka, přecedíme je a přidáme mléko a máslo.
3. Krok
Brambory rozmačkáme na jemné pyré.
4. Krok
Vepřové maso nakrájíme, opepříme, posypeme česnekem a opečeme na pánvi z obou stran.
5. Krok
Pak jej zalijeme vodou a vaříme přibližně 40 minut společně s jemně nakrájenou mrkví.
6. Krok
Omáčku před koncem vaření zahustíme moukou.