INZERCE

Zdroj: Milanfoto from Getty Images Signature

Bramborová kaše s vepřovým masem

Klasický recept, který si zamilujete i vy. Bramborová kaše s vynikajícím vepřovým řízkem, který vás zahřeje v chladných dnech. Recept je jednoduchý a překvapí vás svým výjimečným chutným výsledkem.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Bramborová kaše

  • 1 kg Brambory Přidáno do
  • 100 ml mléko Přidáno do
  • 50 g máslo Přidáno do
  • sůl Přidáno do

Vepřové maso

  • 1 kg vepřová panenka Přidáno do
  • 1 kus Sůl, pepř, česnek podle chuti Přidáno do
  • 1 ks olej na smažení Přidáno do
  • 1 ks mrkev Přidáno do
  • hladká mouka Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Brambory oloupeme, nakrájíme na menší kousky a dáme vařit do osolené vody.

2. Krok

Když jsou brambory uvařené do měkka, přecedíme je a přidáme mléko a máslo.

3. Krok

Brambory rozmačkáme na jemné pyré.

4. Krok

Vepřové maso nakrájíme, opepříme, posypeme česnekem a opečeme na pánvi z obou stran.

5. Krok

Pak jej zalijeme vodou a vaříme přibližně 40 minut společně s jemně nakrájenou mrkví.

6. Krok

Omáčku před koncem vaření zahustíme moukou.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty