INZERCE

Zdroj: evgenyb from Getty Images

Artyčoková polévka

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 8 artyčok Přidáno do
  • 1 bílá cibule Přidáno do
  • 1 Střední brambor Přidáno do
  • 1 litr Zeleninový vývar Přidáno do
  • 50 gramy máslo Přidáno do
  • 50 gramy Rostěný parmigiano reggiano Přidáno do
  • 1 sůl a pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Očistěte artyčoky a nechte je vodě s citrónem, aby nezečernaly.

2. Krok

Mezitím nakrájejte cibuli a orestujte ji v kastrolu s máslem.

3. Krok

Přidejte artyčoky a brambory nakrájené na kostičky, nechte několik minut zezlátnout a poté zakryjte zeleninovým vývarem.

4. Krok

Vařte na středním ohni asi 30 minut nebo dokud nejsou artyčoky a brambory měkké.

5. Krok

Odebrat z ohně a rozmixovat tyčovým mixérem do hladka.

6. Krok

Přidejte nastrouhaný parmazán, dobře promíchejte a dochuťte solí a pepřem.

7. Krok

Serve the artichoke soup hot, with a drizzle of extra virgin olive oil and a dusting of Parmesan.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty