INZERCE

Zdroj: Ann_Zhuravleva from Getty Images

Zeleninová polévka s uzeným masem

Toto je jednoduchý a výživný recept na polévku, ve které uzené maso dodává speciální chuť.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 2 ks mrkev Přidáno do
  • 1 ks Bílá řepa Přidáno do
  • 1 ks celer Přidáno do
  • 1 ks červená cibule Přidáno do
  • 2 gerezd česnek Přidáno do
  • 200 g uzené maso Přidáno do
  • 112 l voda Přidáno do
  • 1 hrst Petrželově zelená Přidáno do
  • 2 ks bobkový list Přidáno do
  • 1 čajová lžička sůl Přidáno do
  • 1 čajová lžička mletý černý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Zeleninu dobře umyjeme, očistíme a poté nasekáme na malé kousky.

2. Krok

Červenou cibuli a česnek nasekáme na drobno, poté uzené maso nakrájíme na kostky.

3. Krok

Větší hrnec předehřejeme s máslem, přidáme cibuli a česnek a smažíme, dokud cibule nezíská zlatohnědou barvu.

4. Krok

Přidáme nakrájené maso a dobře ho orestujeme.

5. Krok

Poté přidáme ostatní zeleninu, pak přilijeme vodu a vložíme bobkový list, sůl a pepř.

6. Krok

Vaříme polévku na středním ohni, dokud zelenina nezměkne a polévka se pořádně nespojí. To trvá přibližně 40 minut.

7. Krok

Na konci přidáme petržel.

8. Krok

Před podáváním vyjměte vavřínové listy z polévky.

9. Krok

Podáváme horké, čerstvým chlebem.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty