INZERCE

Zapečená aljašská treska recept

Recept na zapečenou aljašskou tresku je jednoduchý a rychlý způsob, jak připravit chutný a zdravý jídlo. Treska je velmi oblíbená díky své lehké a jemné chuti, a při zapečení se její chuť rozvíjí o něco více. Zkuste tento recept jako hlavní jídlo s bramborovou kaší nebo jako vedlejší pokrm k večeři.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 4 filé z aljašské tresky Přidáno do
  • 3 Lžíce olivového oleje Přidáno do
  • špetka soli Přidáno do
  • ½ lžička mletého černého pepře Přidáno do
  • 1 Lžíce citronové šťávy Přidáno do
  • 2 Lžíce nasekané petrželky Přidáno do
  • 2 stroužky česneku, nasekané Přidáno do
  • 50 g strouhaného parmazánu Přidáno do
INZERCE

Postup

40 min.
1. Krok

Předehřejte troubu na 200 stupňů.

2. Krok

Filety třešky osušte a položte na pečící papír na plech.

3. Krok

Rozetřete na rybě olivový olej, posolte, opepřete a pokapte citronovou šťávou.

4. Krok

Posypejte nasekanou petrželku a česnekem. Na závěr posypejte strouhaným parmazánem.

5. Krok

Pečte 15-20 minut, nebo dokud ryba není pevná a parmazán se roztaví a zezlátne.

6. Krok

Podávejte horké s bramborovou kaší nebo čerstvou zeleninou. Zapečená aljašská treska je hotová!

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

128 recepty

Dorty

313 recepty

Smažené

485 recepty

Pečivo

515 recepty

Saláty

264 recepty

Dýně

49 recepty

Oběd

2754 recepty

Droždí

242 recepty