INZERCE

Výborné hamburgerové bulky

Tyto domácí bulky na burger jsou měkké, vláčné a ohromující. Doslova jdou rozkousnout a jsou řádně načechrané jako peříčko. Jestliže si chcete užít dokonalého burgeru, tak je tvoří také dokonalá bulka.

INZERCE

Ingredience

porce
6
  • 250 ml mléka Přidáno do
  • 500 g hladké mouky Přidáno do
  • 60 g cukru Přidáno do
  • 10 g soli Přidáno do
  • 1 vejce Přidáno do
  • 50 g masla Přidáno do
  • 20 g droždí Přidáno do
  • 1 Lžíce oleje Přidáno do
INZERCE

Postup

180 min.
1. Krok

Do malého hrnce nalijte mléko a přidejte kousek másla, nechte na mírném ohni roztát.

2. Krok

Do misky prosejte mouku, přidejte cukr, sůl a droždí. Míchejte šlehačem.

3. Krok

Vejce rozklepněte a přidejte do mísy s ostatními surovinami, přidejte také rozpuštěné máslo s mlékem.

4. Krok

Vypracujte těsto a přikryjte ho utěrkou, nechte ho vzejít na teplém místě asi 90 minut.

5. Krok

Po vykynutí těsto rozdělte na 6 částí a vytvořte z něj bochánky.

6. Krok

Bochánky položte na plech vyložený pečicím papírem, pokryjte je utěrkou a nechte dalších 30 minut kynout.

7. Krok

Předehřejte troubu na 200°C, na vrch bochánků potřete vejce a posypte sezamovými semínky.

8. Krok

Pečte 15-20 minut, nebo do zlatohněda. Po upečení nechejte chladnout. Bulky na hamburger jsou hotové!

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty