INZERCE
Zdroj: GMVozd from Getty Images Signature
Vepřový guláš s chlebem
Tradiční vepřový guláš, který nejlépe chutná s chlebem.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 500 g vepřového masa
- 2 kus střední cibule
- 3 stroužky Česnek
- 2 kus Střední mrkev
- 2 kus Peppers
- 500 ml Hovězí vývar
- 2 pl Sladká paprika
- Sůl a černý pepř podle chuti
- 2 pl oleje
- 1 pl Máslo
- Chléb k podávání
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
120 min.
1. Krok
Nejprve si připravte všechny ingredience. Maso nakrájejte na kostičky, cibuli, česnek, mrkev a papriku nakrájejte nadrobno.
2. Krok
Na pánvi rozehřejte olej a máslo, přidejte maso, cibuli a česnek. Smažte asi 10 minut, dokud maso nezhnědne a cibule nezezlátne.
3. Krok
Poté přidejte papriku, mrkev, sladkou papriku, sůl a pepř. Vše promíchejte a nechte dusit dalších 10 minut.
4. Krok
Nakonec přidejte hovězí vývar, přikryjte pokličkou a nechte vařit asi hodinu a půl, dokud maso zcela nezměkne. Během tohoto kroku je důležité občas zamíchat, aby se guláš nepřipálil. Současně podle potřeby přidávejte vodu.
5. Krok
Guláš podávejte horký s chlebem.