INZERCE
Zdroj: FB: Varenie je radosť
Vepřové soté se smetanou
Vepřové soté se smetanou je jednoduché a rychlé jídlo, které si zamilují všichni milovníci masa a smetany. Můžete ho podávat s rýží, těstovinami nebo jen tak s chlebem.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Maso a marináda
- 500 g vepřové maso
- 3 pl sůl
- 1 čl mletý černý pepř
- červená paprika
Sója
- 2 pl olej
- 1 ks cibule
- 2 stroužky česnek
- 200 ml smetana na vaření
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Vepřové maso nakrájejte na menší kousky a důkladně ho osolte a opepřete. Nechte ho takto odstát alespoň 15 minut.
2. Krok
Rozpalte olej na pánvi a z obou stran opečte maso, dokud nebude mít zlatohnědou barvu.
3. Krok
Přidejte nasekanou cibuli a prolisovaný česnek k masu a restujte.
4. Krok
Poté přilijte smetanu, promíchejte a nechte pod pokličkou dusit na mírném ohni 10 minut.
5. Krok
Podávejte s rýží, těstovinami nebo chlebem. Dobrou chuť!