INZERCE
Zdroj: Andreas Steidlinger from Getty Images
Vepřová panenka se sýrovou omáčkou
Vepřová panenka se sýrovou omáčkou je jedním z mých nejoblíbenějších jídel. Chuť masa a sýra se skvěle doplňuje.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 800 g Vepřová panenka
- 2 lžíce Olivový olej
- Sůl, mletý černý pepř podle chuti
- 150 g Sýr
- 200 ml Smetana ke šlehání
- 1 lžíce Máslo
- česnek
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
90 min.
1. Krok
Vepřovou panenku nakrájejte na plátky, které osolte a opepřete.
2. Krok
Rozpalte pánev a přidejte olivový olej. Plátky smažte z každé strany asi 3 minuty. Poté je vyjměte na talíř.
3. Krok
Na stejné pánvi rozpusťte máslo a přidejte do něj rozdrcený česnek, abyste dosáhli ještě intenzivnější chuti.
4. Krok
Přidejte na kostičky nakrájený sýr a smetanu.
5. Krok
Omáčku vařte, dokud se sýr zcela nerozpustí.
6. Krok
Vepřovou panenku podávejte přelitou sýrovou omáčkou a oblíbeným sýrem.