INZERCE
Vepřová panenka se smetanou a švestkovou omáčkou
Vepřová panenka pečená dorůžova se smetanou a švestkovou omáčkou
INZERCE
Ingredience
porce
2
- 300 g vepřová panenka
- 50 g sušené švestky
- 1 smetana na vaření
- Rozmarýn
- sušené pálivé papriky
- sůl
- mletý černý pepř
- whisky
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Připravte si ingredience.
2. Krok
Maso očistíme, necháme několik hodin odležet v lednici (mletý černý pepř, rozmarýn, olej ). Poté osolíme, opečeme na rozpálené pánvi. Vložíme do zapékací misky a necháme několik minut zapéct v předehřáté troubě.
3. Krok
Maso nakrájejte na plátky.
4. Krok
Přidejte švestky a smetanu, whisky, povařte, dochuťte solí, černým pepřem a sušenými feferonkami.
5. Krok
Podávejte s bramborovou kaší. Nechte si chutnat lahodný oběd.