INZERCE
Zdroj: Angelika Heine via iStockPhotos
Vařené brambory se špenátem a fetou
Jednoduché a zdravé jídlo, které je perfektní pro rychlou večeři. Kombinace čerstvého špenátu, feta sýra a teplých brambor je jednoduše úžasná.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Hlavní ingredience
- 800 Gram Brambory
- 200 Gram čerstvý špenát
- 200 Gram Feta sýr
- 1 Kus Cibule
- 2 stroučky česnek
Koření
- 2 Čajová lžička sůl
- 1 Čajová lžička pepř
- 1 Čajová lžička muškátový oříšek
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
Pro přípravu brambor se špenátem a fetou nejprve umyjte brambory a vařte je v osolené vodě.
2. Krok
Mezitím nasekejte cibuli a česnek na drobno.
3. Krok
Omyjte špenát a nechte ho okapat.
4. Krok
Cibuli a česnek orestujte na pánvi s trochou oleje.
5. Krok
Přidejte špenát a vařte dokud nespadne.
6. Krok
Sýr Feta nakrájíme na kostky a přidáme ke špenátu.
7. Krok
Ochutit solí, pepřem a muškátovým oříškem.
8. Krok
Když jsou brambory hotové, sceďte je a rozpůlte.
9. Krok
Položte poloviny brambor na talíře, přidejte špenát a podávejte. Vařené brambory se špenátem a fetou jsou optimálním vegetariánským jídlem.