INZERCE
Zdroj: FB: Varíme a Pečieme s Ljukom
Uzené maso s omáčkou
Recept na lahodné uzené maso s hráškovou omáčkou.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 500 g Uzené maso
- 250 g Hrách
- 1 kus cibule
- 3 stroužky Česnek
- 1 Lžíce oleje
- sůl, pepř
- 1 Lžíce Hladká mouka
- 1 l Vývar
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
90 min.
1. Krok
Maso důkladně omyjte a dejte vařit do osolené vody. Obvykle vařím maso asi hodinu, ale záleží na velikosti kusu.
2. Krok
Hrách uvařený v osolené vodě a okapaný smíchejte s cibulí osmaženou na oleji a stroužky česneku.
3. Krok
Přidejte lžíci hladké mouky, promíchejte a zalijte vývarem. Vařte na mírném ohni asi 20 minut. Vždy přidám trochu vody z vaření masa.
4. Krok
Hotovou hrachovou omáčku rozmixujte dohladka a můžete ji podávat k uzenému masu.