INZERCE
Tvarůžky v pivu
Nejlepší nakládané tvarůžky v pivu. Typicky české jídlo, které spojuje dva národní poklady - tvarůžky a pivo. Tvarůžky v pivu jsou jednoduché na přípravu a hlavně jsou naprosto neskutečně chutné. Pokud máte rádi pivo a vyzkoušeli jste už všechny možné recepty s tvarůžky jinak, tak si musíte dát tvarůžky v pivu.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 4 ks tvarůžek
- 1 ks cibule
- 2 stroužky česneku
- 1 ks papriky
- solamyl na zahuštění
- sůl, mleté černé pepře a majoránku na dochucení
- 1⁄2 l svetlého piva
- olej
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
40 min.
1. Krok
Tvarůžky pokrájíme na plátky a necháme je na oleji z obou stran zezlátnout.
2. Krok
Mezitím si na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, česnek a papriku.
3. Krok
Po opečení tvarůžků vložíme do pánve zeleninu.
4. Krok
Přidáme světlé pivo, osolíme, okořeníme a necháme chvíli podusit.
5. Krok
Pokud je omáčka řídká, můžeme ji zahustit solamylem.
6. Krok
Podáváme s vařenými bramborami nebo pečivem. Nakládané tvarůžky v pivu jsou také skvělý recept.