Zdroj: keiichihiki from Getty Images Signature
Tvarohovo-malinový koláč
Chutný tvarohovo-malinový koláč, který si připravíte bez pečení.
Ingredience
Tělo
- 200 g máslové sušenky
- 100 g máslo
Náplň
- 500 g mascarpone
- 400 g zakysaná smetana
- 150 g Cuor
- 1 ks Vanilkový extrakt
- 3 ks Želatina
Text
- 300 g maliny
- 2 pl cukr
- 1 ks Želatina
Nejnovější letáky
Postup
Příprava těsta: Rozdrtte sušenky na jemno a smíchejte je s rozpuštěným máslem. Směs vtlačte na dno formy a odložte do lednice.
Příprava náplně: Mascarpone smíchejte se smetanou, cukrem a vanilkovým extraktem. Želatinu připravte podle návodu na obalu a přidejte do směsi. Vše důkladně promíchejte a vlijte na korpus. Korpus s náplní odložte do ledničky na 2-3 hodiny.
Příprava polevy: Maliny spolu s cukrem a trochou vody rozmixujte na pyré. Želatinu připravte dle návodu na obalu a přidejte do malinového pyré. Polevu vylejte na cheesecake a odložte do ledničky na další 2 hodiny.
Před podáváním nechte cheesecake v lednici alespoň hodinu. Potom můžete cheesecake nakrájet a podávat.