INZERCE

Trhané vepřové maso se omáčkou a pečenými bramborovými dolárky

INZERCE

Ingredience

porce
6

Nástroje

  • 1 kg vepřová plec Přidáno do
  • 2 ks cibule Přidáno do
  • Brambory Přidáno do

Na marinádu

  • 5 hřebíček Česnek Přidáno do
  • 2 pl Sójová omáčka Přidáno do
  • 1 pl Orchestr omáčka Přidáno do
  • 1 čl Celozrnná hořčice Přidáno do
  • 14 šálky olej Přidáno do
  • 2 čl sůl Přidáno do
  • 1 čl mletý černý pepř Přidáno do
  • 1 čl mletá červená paprika Přidáno do
INZERCE

Postup

300 min.
1. Krok

Den před pečením jsem si připravila maso, umyla jsem ho a osušila. Maso jsem potřela jemně hořčicí. Připravila jsem si marinádu ze všech surovin a vylila jsem ji na maso a rukama jsem ji pořádně vmasírovala. Maso jsem zakryla a nechala marinovat do druhého dne.

2. Krok

Druhý den před pečením jsem dala kolem masa nakrájenou cibuli na měsíčky, přikryla jsem to a dala péct na 160°C na 3 hodiny. Mezitím jsem si nakrájela brambory na mince, osolila, dala jsem na ně ještě koření na brambory a upekla jsem je na pánvi v rozpáleném oleji. Když se masíčko upeklo, přehodila jsem ho do jiné misky, kde jsem ho pak trhala dvěma vidličkami a šťávu z masa i s cibulí jsem vylila do nádoby a ponorným mixérem jsem to hezky dohladka rozmixovala a vznikla z toho skvělá jemně cibulová omáčka.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

128 recepty

Smažené

485 recepty

Oběd

2750 recepty

Dorty

313 recepty

Pečivo

514 recepty

Dýně

49 recepty

Zavařené

369 recepty

Saláty

264 recepty

Levná jídla

683 recepty

Rýže

174 recepty

Droždí

242 recepty