INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/GFbpvQRgUW13LOc9_Y4l/e4f817ee42a76d50276eef9198c132.jpeg)
Treska s rajčatovým pestem a pečenou zeleninou
Ryby jsou zdrojem kvalitních bílkovin, cenných minerálních látek, důležitých stopových prvků a vitamínů. Mají příznivé účinky na srdce a cévy a doporučuje se je konzumovat alespoň dvakrát týdně. Nechte se inspirovat naším rychlým obědem.
INZERCE
Ingredience
porce
2
- 200 g pórek
- 2 pl Rajčatového pesta
- máslo
- sůl Koření
- Kořenová zelenina
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
Rybí filet osolíme, opepříme a z obou stran poprášíme moukou. Na rozehřáté pánvi s rostlinným olejem ho opečeme do zlatova. K hotové rybě po vypnutí hořáku přidáme máslo, kterým několikrát maso pomocí lžíce přelijeme. Na filet dále dáme lžíci rajčatového pesto. Podáváme s pečenou kořenovou zeleninou a na másle orestovanou jarní zeleninou.