INZERCE

Treska s rajčatovým pestem a pečenou zeleninou

Ryby jsou zdrojem kvalitních bílkovin, cenných minerálních látek, důležitých stopových prvků a vitamínů. Mají příznivé účinky na srdce a cévy a doporučuje se je konzumovat alespoň dvakrát týdně. Nechte se inspirovat naším rychlým obědem.

INZERCE

Ingredience

porce
2
  • 200 g pórek Přidáno do
  • 2 pl Rajčatového pesta Přidáno do
  • máslo Přidáno do
  • sůl Koření Přidáno do
  • Kořenová zelenina Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.

Rybí filet osolíme, opepříme a z obou stran poprášíme moukou. Na rozehřáté pánvi s rostlinným olejem ho opečeme do zlatova. K hotové rybě po vypnutí hořáku přidáme máslo, kterým několikrát maso pomocí lžíce přelijeme. Na filet dále dáme lžíci rajčatového pesto. Podáváme s pečenou kořenovou zeleninou a na másle orestovanou jarní zeleninou.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty