INZERCE
Treska s rajčatovým pestem a pečenou zeleninou
Ryby jsou zdrojem kvalitních bílkovin, cenných minerálních látek, důležitých stopových prvků a vitamínů. Mají příznivé účinky na srdce a cévy a doporučuje se je konzumovat alespoň dvakrát týdně. Nechte se inspirovat naším rychlým obědem.
INZERCE
Ingredience
porce
2
- 200 g pórek
- 2 pl Rajčatového pesta
- máslo
- sůl Koření
- Kořenová zelenina
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
Rybí filet osolíme, opepříme a z obou stran poprášíme moukou. Na rozehřáté pánvi s rostlinným olejem ho opečeme do zlatova. K hotové rybě po vypnutí hořáku přidáme máslo, kterým několikrát maso pomocí lžíce přelijeme. Na filet dále dáme lžíci rajčatového pesto. Podáváme s pečenou kořenovou zeleninou a na másle orestovanou jarní zeleninou.