INZERCE
Zdroj: MariaBrzostowska from Getty Images
Telecí guláš
Toto je tradiční recept na telecí guláš. Maso je šťavnaté a omáčka dokonale ochucená. Zkuste si ho připravit sami a překvapte své hosty!
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 800 g Telecí maso
- 2 ks Cibule
- 2 stroučky česnek
- 150 ml červené víno
- 3 lžíce Tomatový koncentrát
- 2 čajové lžičky Majoránka
- 3 listy bobkový list
- 5 zrna Anglické bylinky
- 2 čajové lžičky Sladká paprika
- 1 štipka sůl
- 1 štipka pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
120 min.
1. Krok
Krájejte telecí maso na kusy a posypejte solí a pepřem.
2. Krok
Opeč mě na pánvi, dokud nebude zlatohnědý.
3. Krok
Přidat nakrájenou cibuli a česnek a smažit, dokud nezměknou.
4. Krok
Přidejte víno a vařte několik minut.
5. Krok
Přidejte rajský koncentrát, majoránku, bobkový list, pepř a papriku. Zakryjte a vařte na nízkém ohni asi 2 hodiny, dokud maso nebude měkké.
6. Krok
Ochutnejte a přidejte více soli nebo pepře, pokud je to nutné.