INZERCE
Syrový tvarohový koláč
Karamelový cheesecake nepočený.
INZERCE
Ingredience
porce
6
KOŠ
- 125 g Celozrnné sušenky
- 60 g živočišné máslo
TVORUJOUCÍ KRÉM
- 250 g jemný odtučnený tvaroh
- 200 g Tvaroh
- 125 g Smetana na šlehání
- 60 g moučkový cukr
Karamelová vrstva
- 65 g krystalový cukr
- 35 g máslo
- 50 ml Smetana na šlehání
- podle chuti Sůl
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
KORPUS: Rozdrobené sušenky zmixujeme na jemnou mouku. Přelijeme je rozpuštěným máslem a vytvoříme těsto, které vtlačíme do pekáčku. Dáme do lednice.
2. Krok
TVAROHOVÝ KRÉM: Vše kromě smetany společně rozmixujeme. Ze smetany ušleháme šlehačku, kterou pak špachtlí vmícháme do tvarohové směsi. Hotový krém navrstvíme na korpus. Dáme chladit.
3. Krok
KARAMELOVÁ VRSTVA: V hrnci mícháme cukr, dokud se úplně nerozpustí a nevznikne hnědá tekutina. Přidáme rozpuštěné máslo. Poté opatrně vléváme smetanu a chvíli mícháme. Přidáme trochu soli, promícháme.
4. Krok
Necháme trochu vychladnout. Ještě teplý tekutý karamel nakonec nalijeme na dort a dáme do lednice na několik hodin.