INZERCE
Šťavnatý pistáciový koláč
Kefírová, vajíčková a pistáciová směs se dobře promíchá a přidají se sušené suroviny. Vylijeme na plech (23x28) s pečícím papírem a pečeme na 185°C 40-50min.
INZERCE
Ingredience
porce
12
Nástroje
- 2 vejce
- 250 g kefír
- 230 g pistáciové máslo
- 160 g Loupané pistácie
- 120 g xylitol
- 1 čl Jedlá soda
- 1 čl vanilka
Krém
- 1 Pistáciový puding
- 300 ml mléko
- 4 pl xylitol
- 250 g Odstředěný tvaroh
Na potřetí
- 2 pl malinový džem
Na posyp
- Loupané pistácie
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
50 min.
1. Krok
Kefír, vejce a pistáciové máslo smícháme a přidáme sypké suroviny. Rozlijeme na plech (23x28) s pečicím papírem a pečeme při 185°C 40-50min.
2. Krok
Po upečení necháme chvilku vychladnout. Na plech položíme tác nebo talíř a celý dort otočíme. Papír opatrně sundáme.
3. Krok
Koláč už neotočíme a potřeme ho džemem. Uvaříme si puding podle návodu, chvíli mícháme a necháme trochu vychladnout.
4. Krok
Do pudinku postupně přidáváme tvaroh lžící po lžíci a mícháme. Koláč potřeme a posypeme pistáciemi a necháme chladit v lednici.