INZERCE
Zdroj: crystaltmc from Getty Images
Šťavnaté vepřové kotlety
Klasika v kuchyni - šťavnaté vepřové řízky obalené ve strouhance.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 4 kus Vepřové řízky
- Sůl a černý pepř
- 2 kus Vejce
- 11⁄2 šálky Mouka
- 11⁄2 šálky Strouhanka
- olej na smažení
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Nejprve kotlety očistěte a posypte solí a pepřem.
2. Krok
Nejprve je obalte v mouce, pak ve vejci a nakonec ve strouhance.
3. Krok
Na pánvi rozehřejte olej a kotlety na něm z každé strany několik minut smažte.
4. Krok
Po usmažení je položte na papírovou utěrku, aby se odsál přebytečný tuk.