INZERCE
Zdroj: dulezidar from Getty Images
Šparglová polévka s bramborami
Recept na chutnou a jednoduchou šparglovou polévku s bramborami.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Hlavní suroviny
- 500 g Chřest
- 2 ks Brambory
- 1 ks cibule
- 2 ks stroužky česneku
Nástroje
- 1 Lžíce olivový olej
- 1 šálek Vývar
- 1 ks Sůl a mleté černé pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Připravte a nakrájejte všechny ingredience. Chřest očistěte a nakrájejte, brambory oloupejte a nakrájejte na kostky, cibuli a česnek nakrájejte najemno.
2. Krok
Na pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte cibuli a česnek a restujte, dokud nebude cibule průhledná.
3. Krok
Přidejte brambory a chřest, všechno promíchejte a několik minut restujte. Poté přilijte vývar a nechte dušit do poloměkka.
4. Krok
Po uvaření polévku rozmixujte ponorným mixérem do hladka. Podle potřeby můžete přidat více vývaru nebo vody, pokud je polévka příliš hustá.
5. Krok
Podávejte teplé. Polévku ozdobte několika vařenými chřestem a kousky brambor na vrchu. Dobrou chuť!