INZERCE
Šoulet
Recept na izraelský recept šoulet, kterým můžete oživit Váš jídelníček.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 600 g dušeného hovězího masa
- 150 g sušených červených fazolí
- 150 g celozrnného ječmene
- 250 g loupaných rajčat
- 4 brambory
- 2 mrkve
- 1 řapíkatý celer
- 1 zlatá cibule
- 1 lžička sladké papriky
- 1 lžička mletého kmínu
- extra podle chuti panenský olivový olej
- sůl pepř podle chuti
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
300 min.
1. Krok
Pravý recept na šoulet:
2. Krok
Na dně velkého hrnce rozehřejte trochu extra panenského olivového oleje a přidejte všechny ingredience: dušené maso, zeleninu, červené fazole namočené na 12 hodin a důkladně propláchnutý ječmen.
3. Krok
Přidejte také koření a zalijte velkým množstvím horkého vývaru. Polévku vařte pod pokličkou nejméně 5-6 hodin, občas ingredience promíchejte a v případě potřeby přidejte další vývar.
4. Krok
Po uvaření je šoulet připraven k podávání. Pokud si jej chcete vychutnat druhý den, nechte ji vychladnout, dejte ji do chladničky a před podáváním ji ohřejte.