INZERCE
Zdroj: Catalin Cucu from Canva
Skvělé bramborové rösti
Bramborové rösti jsou tradiční švýcarskou pochoutkou, která se perfektně hodí jako příloha k jakémukoliv jídlu. Tento recept je jednoduchý a rychlý, takže je ideální pro ty dny, kdy chcete něco dobrého, ale nechcete trávit hodiny v kuchyni.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 4 velké brambory
- 1 malé cibule
- 2 Lžíce mouky
- 1 vejce
- sůl a pepř podle chuti
- olej na smažení
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Brambory a cibuli oloupejte a nastrouhejte na hrubém struhadle.
2. Krok
Směs brambor a cibule důkladně vymačkejte, aby se zbavila přebytečné vody.
3. Krok
Přidejte vejce, mouku, sůl a pepř a důkladně promíchejte.
4. Krok
Na pánvi rozpalte olej. Hrst směsi brambor a cibule položte na pánvi a plochou lžící ji zploštěte.
5. Krok
Smažte na středně vysoké teplotě, dokud nejsou rösti z obou stran krásně zlatavě hnědé.
6. Krok
Hotové rösti vyndejte na ubrousek, aby se zbavily přebytečného tuku.
7. Krok
Podávejte horké!