INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/-UVOTx5RGjFbPg4wd58T/cfc682d7a9dd5d33607923ced5a0da.jpeg)
Zdroj: Pixabay: RitaE
Rychlá domácí jahodová zmrzlina
INZERCE
Ingredience
porce
6
- 200 g Jahody
- 100 g Bílý cukr
- 1 lžička Vanilkový extrakt
- 500 ml smetana ke šlehání
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
Jahody omyjte, očistěte a nakrájejte.
2. Krok
Jahody, cukr a vanilkový extrakt smíchejte v mixéru do hladka.
3. Krok
Slejte smetanu na šlehání do velké mísy a šlehejte, dokud nevzniknou tuhé špičky.
4. Krok
Přidejte jahodovou směs do smetany a jemně promíchejte.
5. Krok
Přeneste směs do mrazuvzdorné nádoby a zamražte alespoň na 4 hodiny nebo přes noc.
6. Krok
Před podáváním nechte zmrzlinu trochu změknout