INZERCE
Zdroj: piyatostudio from Canva
Ravioli se smetanovou omáčkou
Klasické italské ravioli v jemné a krémové smetanové omáčce. Tento recept je ideální pro večeři během pracovního týdne, protože je rychlý a snadný na přípravu. Ravioli můžete koupit hotová, nebo je můžete připravit sami.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Ravioli
- 500 g hotová ravioli
Omáčka
- 200 ml smetana na vaření
- 2 ks cibule
- 2 ks stroužky česneku
- 2 Lžíce olivový olej
- 1 ks vegeta
- 1 ks sůl
- 1 ks mletý černý pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Na pánvi na olivovém oleji osmahneme najemno nasekanou cibuli a česnek, přidáme vegetu, sůl a pepř.
2. Krok
Jakmile je cibule zesklovatělá, přidáme smetanu a necháme za stálého míchání krátce povařit.
3. Krok
Ravioli vaříme podle návodu na balení.
4. Krok
Uvařené ravioli scedíme a smícháme s hotovou omáčkou.
5. Krok
Ravioli se smetanovou omáčkou podáváme ihned. Dobrou chuť!