INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/wlsW1vSYXcHakKhnSV1q/2650761b63ca9926f6429f36399d18.jpeg)
Raita z granátového jablka a řeckého jogurtu
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 granátové jablko
- 125 g bílého řeckého jogurtu
- 2 stroužky česneku
- limetkovou šťávu
- hrstku čerstvou nasekanou mátu a koriandr
- 5 g koření Garam masala Tandori masala
- sůl mořskou vločkovou na dochucení
- 5 ml extra olivový olej panenský
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
15 min.
1. Krok
Do mísy dáme bílý řecký jogurt, osolíme a opepříme, přidáme rozdrcený česnek, koření Garam masala a vyklepaná semínka z granátového jablka, nasekané čerstvé bylinky a vše společně promícháme, dochutíme limetkovou šťávou a přendáme do misky vhodné k servírování.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/wlsW1vSYXcHakKhnSV1q/8c876f7b98729aab8bec2b6ed7857d.jpeg)
2. Krok
Nahoře ozdobíme použitými surovinami a zakápneme kvalitním olivovým olejem.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/wlsW1vSYXcHakKhnSV1q/2e2bde7ff806a4cc1403aefa9db0be.jpeg)