INZERCE
Raita z granátového jablka a řeckého jogurtu

Raita z granátového jablka a řeckého jogurtu

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 granátové jablko Přidáno do
  • 125 g bílého řeckého jogurtu Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • limetkovou šťávu Přidáno do
  • hrstku čerstvou nasekanou mátu a koriandr Přidáno do
  • 5 g koření Garam masala Tandori masala Přidáno do
  • sůl mořskou vločkovou na dochucení Přidáno do
  • 5 ml extra olivový olej panenský Přidáno do
INZERCE

Postup

15 min.
1. Krok

Do mísy dáme bílý řecký jogurt, osolíme a opepříme, přidáme rozdrcený česnek, koření Garam masala a vyklepaná semínka z granátového jablka, nasekané čerstvé bylinky a vše společně promícháme, dochutíme limetkovou šťávou a přendáme do misky vhodné k servírování.

Raita z granátového jablka a řeckého jogurtu - krok přípravy 1
2. Krok

Nahoře ozdobíme použitými surovinami a zakápneme kvalitním olivovým olejem.

Raita z granátového jablka a řeckého jogurtu - krok přípravy 1

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty