INZERCE
Pstruh v alobalu
Pstruh na grilu v alobalu. Dekorované bylinkami a citronem. Tento recept je skvělý pro grilování v létě, ale může být také upraven pro vaření v troubě. Dodává rybě šťavnatost a jedinečnou chuť.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- pstruzi
- citron
- Čerstvé bylinky (petržel, kopřiva)
- sůl a pepř
- Máslo nebo olivový olej
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Pstruha omyjeme, osušíme a lůžko vypláchneme citronovou šťávou.
2. Krok
Nařezáme citron na tenké plátky.
3. Krok
Pstruha osolíme, opepříme a vložíme do něj plátky citronu a čerstvé bylinky.
4. Krok
Pstruha potřeme máslem nebo pokapeme olivovým olejem.
5. Krok
Pstruha zabalíme v alobalu tak, aby byl dobře uzavřený.
6. Krok
Pstruha v alobalu dáme na gril (nebo do předem vyhřáté trouby na 200°C) a pečeme cca 15-20 minut. Pstruh v troubě v alobalu je další vhodnou volbou.