INZERCE
Zdroj: FB: Recepty bez lepku
Pravý Segedínský guláš
Recept na pravý Segedínský guláš, který je podáván s knedlíkem.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Hlavní ingredience
- 500 g vepřové maso
- 500 g kysané zelí
- 2 ks velké cibule
- 4 ks česnek
Koření a dochucovadla
- 2 pl Sladká paprika
- 1 čl Mleté černé pepř
- 2 čl sůl
Ostatní ingredience
- 1⁄2 l Bujón
- 100 ml smetana na vaření
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
90 min.
1. Krok
Vepřové maso očistíme, nakrájíme na menší kousky a osolíme.
2. Krok
Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na drobno. Zelí propláchneme pod tekoucí vodou.
3. Krok
Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme maso a opečeme ho do zlatova.
4. Krok
Do masa přidáme cibuli, česnek, papriku a orestujeme je.
5. Krok
Přidáme zelí do pánve, zalijeme vývarem a vaříme do změknutí.
6. Krok
K masu pro guláš přidáme mletou papriku, koření a necháme dokvařit. Nakonec vmícháme smetanu na vaření.
7. Krok
Podáváme hotový Segedínský guláš s knedlíkem.