INZERCE
Portobello na grilu
Tento recept na grilované portobello vám přináší jednoduchý, ale chutný způsob, jak připravit grilované portobello houby. Skládá se z pouhých několika ingrediencí a je ideální pro vegetariánské grilování nebo jako bohatý doplněk k jakémukoli mase.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 4 velké portobello houby
- 4 Lžíce olivového oleje
- 4 stroužky česneku, nakrájené na tenké plátky
- sůl a pepř podle chuti
- čerstvé bylinky (bazalka, petržel ...)
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
25 min.
1. Krok
Předehřejte gril na střední teplotu.
2. Krok
Oloupejte portobello houby a vykrojte střed.
3. Krok
Ve velké misce smíchejte olivový olej, česnek, sůl a pepř. Přidejte houby a důkladně je přimíchejte, aby byly všechny strany pokryty.
4. Krok
Položte houby na gril šikmo a grilujte 5-7 minut na každé straně nebo dokud nejsou měkké a zlatavě hnědé.
5. Krok
Ochutnejte solí a pepřem podle potřeby a posypte čerstvými bylinkami.
6. Krok
Podávejte teplé. Příjemnou chuť! Žampiony portobello na grilu jsou na světě! Dobrou chuť!