INZERCE
Zdroj: LauriPatterson from Getty Images Signature
Pizza bez mouky
Tato zdravá a chutná alternativa tradiční pizzy obsahuje těsto vyrobené z květáku. Je to skvělý způsob, jak zapojit více zeleniny do svého jídelníčku, a navíc to chutná vynikající!
INZERCE
Ingredience
porce
4
Košík
- 1 ks květák
- 100 g mozzarella
- 1 ks vejce
- 1 čl sušená bazalka
- 1 čl sušené oregano
- 1⁄2 čl Sůl
Nebe
- 200 g kečup
- 100 g mozzarella
- 1 ks rajče
- 1 ks červená paprika
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
Předehřejte troubu na 200 stupňů a připravte si plech na pečení, který vyložíte papírem na pečení.
2. Krok
Rozdělte květák na růžičky a vložte do mixéru.
3. Krok
Smíchanou květák dát do misky, přidejte strouhaný sýr, vejce, bazalka, oregano a sůl. Dobře promíchejte.
4. Krok
Vysypete směs na plech a tvarujte do tvaru pizzy.
5. Krok
Vložte pizzu do trouby a pečte asi 15 minut, dokud těsto nebude zlatohnědé.
6. Krok
Poté ho vyberte, potřete kečupem a posypte posypkou.
7. Krok
Vraťte pizzu do trouby a pečte dalších 10 minut.