INZERCE
Zdroj: FB: Recepty na vánoční a velikonoční cukroví
Piškotová roláda s čokoládovým pudinkem
INZERCE
Ingredience
porce
8
Biskup
- 6 ks Vejce
- 180 g cukr
- 180 g mouka hladká speciální
Čokoládový pudink
- 500 ml mléko
- 1 balení čokoládový pudink
- 2 pl cukr
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
90 min.
1. Krok
Vyšlehejte vejce s cukrem do pěny.
2. Krok
Postupně přidávejte mouku a míchejte.
3. Krok
Vlijte těsto na plech vyložený pečicím papírem a pečte v předehřáté troubě na 180 stupňů 10-15 minut.
4. Krok
Dokončený piškot hned po vyjmutí z trouby zabalte do vlhkého ručníku a nechte vychladnout.
5. Krok
Připravte čokoládový puding podle návodu na obalu a nechte ho vychladnout.
6. Krok
Rozbalte piškótu, potřete ji pudinkem a znovu zabalte.
7. Krok
Dejte rohlík s čokoládovým pudinkem do ledničky alespoň hodinu před podáváním.
8. Krok
Vrch rolády můžete ozdobit podle vlastních představ.