INZERCE

Zdroj: Pixabay: chefmouhcine

Pečení kuřátka

Pečení kuřátka je sváteční pokrm, který může být skvělou alternativou k tradičnímu krocanovi. Kuřátka jsou menší, chutnější a rychleji se připravují.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Krocan

  • 1 ks Kuřátko Přidáno do
  • 1 g sůl Přidáno do
  • 1 g Víno Přidáno do

Omáčka

  • 1 dl bílé víno Přidáno do
  • 1 g máslo Přidáno do
  • 1 g Mouka Přidáno do
  • 1 dl Tučná smetana Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Předehřejte troubu na 180 stupňů.

2. Krok

Osolte a krůtu a posypte ji pepřem, poté ji vložte do trouby na 1 hodinu.

3. Krok

Po uplynutí času zalijeme krocan s bílým vínem.

4. Krok

Pečeme dalších 30 minut, pak vyjmeme z trouby a držíme v teple.

5. Krok

Rozpusťte máslo na pánvi, přidejte mouku a pak ji zahustěte smetanou.

6. Krok

Nakrájíme krůtu a přelijeme omáčkou.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Saláty

266 recepty

Jablko

155 recepty

Dýně

50 recepty

Rýže

175 recepty

Dorty

317 recepty

Oběd

2789 recepty

Masové pokrmy

1371 recepty

Dršťky

118 recepty