INZERCE

Zdroj: Pixabay: chefmouhcine

Pečení kuřátka

Pečení kuřátka je sváteční pokrm, který může být skvělou alternativou k tradičnímu krocanovi. Kuřátka jsou menší, chutnější a rychleji se připravují.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Krocan

  • 1 ks Kuřátko Přidáno do
  • 1 g sůl Přidáno do
  • 1 g Víno Přidáno do

Omáčka

  • 1 dl bílé víno Přidáno do
  • 1 g máslo Přidáno do
  • 1 g Mouka Přidáno do
  • 1 dl Tučná smetana Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Předehřejte troubu na 180 stupňů.

2. Krok

Osolte a krůtu a posypte ji pepřem, poté ji vložte do trouby na 1 hodinu.

3. Krok

Po uplynutí času zalijeme krocan s bílým vínem.

4. Krok

Pečeme dalších 30 minut, pak vyjmeme z trouby a držíme v teple.

5. Krok

Rozpusťte máslo na pánvi, přidejte mouku a pak ji zahustěte smetanou.

6. Krok

Nakrájíme krůtu a přelijeme omáčkou.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty