INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/ry9CbWHFiRfZv3fA_HtW/9b524c35e5b5a1ba5ba8346288f852.jpeg)
Pečené hříbkové brambory
Jednoduché a tak dobré brambory.
INZERCE
Ingredience
porce
8
- 8 větších brambor
- 100 g hříbky
- 1 cibule
- 70 g Nastrouhaný sýr
- 100 g máslo
- sůl
- pepř
- Provensálské koření
- Tymián
- olej
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
50 min.
1. Krok
Brambory uvaříme ve slupce. Vychladlé brambory rozřízneme na polovinu a vydlabeme. Uděláme si bramborové misky. Nakrájenou cibuli a hříbky restujeme na pánvi do změknutí. Potřebujeme aby se vypekla šťáva. Přidáme vydlabané brambory, ochutíme a přidáme koření. Směs promícháme a naplníme bramborové misky. Posypeme nastrouhaným sýrem. Na každou bramboru dáme kousek másla. Pečeme na 200 stupňů 15-20 minut. Hotovo
2. Krok
Načti si QR kód a uvidíš videorecept
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/ry9CbWHFiRfZv3fA_HtW/2bbcf0006d51c4779ac48353c92f19.jpeg)