INZERCE

Zdroj: Azurita via iStockPhotos

Pečená růžičková kapusta s vepřovým masem

INZERCE

Ingredience

porce
4

Zapečené jídlo

  • 500 g Růžičková kapusta Přidáno do
  • 200 g Strouhaný sýr Přidáno do
  • 500 g vepřová panenka Přidáno do

Omáčka

  • 200 ml šlehačka Přidáno do
  • 1 KL Hořčice Přidáno do
  • 1 KL Mouka Přidáno do
  • 1 stroužek česneku Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Předehřejte troubu na 200 stupňů.

2. Krok

Vařte květák v osolené vodě asi 10 minut.

3. Krok

Zatímco se vaří růžičkový kel, veprové nakrájejte na malé kousky a opečte ho na pánvi.

4. Krok

Pro omáčku smíchejte smetanu na šlehání, hořčici, mouku a strouhaný česnek v hrnci a nechte je krátce přivést k varu.

5. Krok

Přelijte omáčkou párek a kaseler a posypte nastrouhaným sýrem.

6. Krok

Pečte zapékanou po dobu 20-25 minut, dokud není zlatohnědá.

7. Krok

Nechte zapékaný růžičkový kel odpočívat, než ho podáte.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty