INZERCE

Zdroj: Azurita via iStockPhotos

Pečená růžičková kapusta s vepřovým masem

INZERCE

Ingredience

porce
4

Zapečené jídlo

  • 500 g Růžičková kapusta Přidáno do
  • 200 g Strouhaný sýr Přidáno do
  • 500 g vepřová panenka Přidáno do

Omáčka

  • 200 ml šlehačka Přidáno do
  • 1 KL Hořčice Přidáno do
  • 1 KL Mouka Přidáno do
  • 1 stroužek česneku Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Předehřejte troubu na 200 stupňů.

2. Krok

Vařte květák v osolené vodě asi 10 minut.

3. Krok

Zatímco se vaří růžičkový kel, veprové nakrájejte na malé kousky a opečte ho na pánvi.

4. Krok

Pro omáčku smíchejte smetanu na šlehání, hořčici, mouku a strouhaný česnek v hrnci a nechte je krátce přivést k varu.

5. Krok

Přelijte omáčkou párek a kaseler a posypte nastrouhaným sýrem.

6. Krok

Pečte zapékanou po dobu 20-25 minut, dokud není zlatohnědá.

7. Krok

Nechte zapékaný růžičkový kel odpočívat, než ho podáte.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty