INZERCE
Zdroj: Azurita via iStockPhotos
Pečená růžičková kapusta s vepřovým masem
INZERCE
Ingredience
porce
4
Zapečené jídlo
- 500 g Růžičková kapusta
- 200 g Strouhaný sýr
- 500 g vepřová panenka
Omáčka
- 200 ml šlehačka
- 1 KL Hořčice
- 1 KL Mouka
- 1 stroužek česneku
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Předehřejte troubu na 200 stupňů.
2. Krok
Vařte květák v osolené vodě asi 10 minut.
3. Krok
Zatímco se vaří růžičkový kel, veprové nakrájejte na malé kousky a opečte ho na pánvi.
4. Krok
Pro omáčku smíchejte smetanu na šlehání, hořčici, mouku a strouhaný česnek v hrnci a nechte je krátce přivést k varu.
5. Krok
Přelijte omáčkou párek a kaseler a posypte nastrouhaným sýrem.
6. Krok
Pečte zapékanou po dobu 20-25 minut, dokud není zlatohnědá.
7. Krok
Nechte zapékaný růžičkový kel odpočívat, než ho podáte.