INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/cX64Y7WZxHcFww8n7cEz/85e795a7abe846d513c7efc1c5ef41.jpeg)
Panzanella
Salát panzanella inspirován Italskou Florencii
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 3 ks Pečené papriky červené
- mořská sůl
- 300 g cherry rajčata
- 300 g rajče
- čerstvá bazalka
- 1 červená cibule
- 1 stroužky česneku
- 4 ks ančovičky
- 80 g černé olivy
- 2 ks ztvrdlého chleba
- rajčata San Marzano
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
25 min.
1. Krok
Na zálivku bude potřeba cukr 0.5 ČL vinný ocet červený 60 ml olivový olej extra vigrin bazalka 2 hrsti malých lístků na dekoraci
2. Krok
Do větší misky nakrájíme červená masitá zralá rajčata (San Marzano - buvolí srdce - keříkové) přidáme nakrájenou pečenou papriku
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/cX64Y7WZxHcFww8n7cEz/9734e023f94f206a297c2ba2021c73.jpeg)
3. Krok
Nakrájenou červenou cibuli , olivy a ančovičky,
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/cX64Y7WZxHcFww8n7cEz/c55454c00d691a314e3df41dda03a8.jpeg)
4. Krok
Natrhamé starší chléb. A vše zakápneme připravenou zálivkou z červeného vineho octa dozdobíme Bazalkou nebo čerstvými mikrobylinky , kerblíkem
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/cX64Y7WZxHcFww8n7cEz/aff212e897dcc527cbd76d14fefa9f.jpeg)