INZERCE
Zdroj: Pixabay: eatde
Pangasius na másle
Pangasius na másle je jednoduché a chutné jídlo, které jistě potěší každého milovníka ryb.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Ryba
- 4 ks Pangasius
Marináda
- 2 stroužky česnek
- 1 lžíce Sůl
- 1 lžíce mletý černý pepř
- 50 ml olivový olej
- 2 lžíce máslo
- 1 ks citron
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
Předehřejte troubu na 190°C. Ryby očistěte a osušte.
2. Krok
Česnek oloupejte a prohněte. Přidejte sůl, koření a olej a dobře promíchejte.
3. Krok
Ryby otrhněte, potřete máslem, marinádou, polijte citronovou šťávou a nechte 15 minut odležet.
4. Krok
Ryby vložte do trouby a pečte 25 minut.