INZERCE

Zdroj: JamieRogers1 from Getty Images

Nové brambory s petrželovou natí

Vynikající letní recept na nové brambory plný chuti a vůně petrželové nati.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 112 kg Nové brambory Přidáno do
  • 1 odkaz Petrželová větvička Přidáno do
  • 4 pl olivový olej Přidáno do
  • 1 čajová lžička sůl Přidáno do
INZERCE

Postup

40 min.
1. Krok

Brambory důkladně umyjte a nechte v původní slupce. Vložte je do hrnce, zalijte vodou tak, aby byly úplně ponořené a přidejte sůl. Vařte na středním ohni přibližně 25-30 minut, nebo dokud nejsou brambory úplně měkké.

2. Krok

Dokud se brambory vaří, opláchněte petržel a nakrájejte ji na malé kousky.

3. Krok

Když jsou brambory uvařené, sceďte vodu a brambory ještě horké přesuňte do mísy. Přidejte k nim olivový olej a nasekanou petržel. Vše dobře promíchejte, aby se chutě propojily.

4. Krok

Podávejte teplé. Toto jídlo je skvělé jako příloha k masitým pokrmům, ale může být také lehkým a zdravým hlavním chodem na letní dny.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie