INZERCE

Zdroj: JamieRogers1 from Getty Images

Nové brambory s petrželovou natí

Vynikající letní recept na nové brambory plný chuti a vůně petrželové nati.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 112 kg Nové brambory Přidáno do
  • 1 odkaz Petrželová větvička Přidáno do
  • 4 pl olivový olej Přidáno do
  • 1 čajová lžička sůl Přidáno do
INZERCE

Postup

40 min.
1. Krok

Brambory důkladně umyjte a nechte v původní slupce. Vložte je do hrnce, zalijte vodou tak, aby byly úplně ponořené a přidejte sůl. Vařte na středním ohni přibližně 25-30 minut, nebo dokud nejsou brambory úplně měkké.

2. Krok

Dokud se brambory vaří, opláchněte petržel a nakrájejte ji na malé kousky.

3. Krok

Když jsou brambory uvařené, sceďte vodu a brambory ještě horké přesuňte do mísy. Přidejte k nim olivový olej a nasekanou petržel. Vše dobře promíchejte, aby se chutě propojily.

4. Krok

Podávejte teplé. Toto jídlo je skvělé jako příloha k masitým pokrmům, ale může být také lehkým a zdravým hlavním chodem na letní dny.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty