INZERCE

Zdroj: FB: Varenie je radosť

Nepečený Lotus řez s krémem mascarpone

INZERCE

Ingredience

porce
8

Korpus

  • 250 g Lotus Biscoff sušenky Přidáno do
  • 100 g máslo Přidáno do

Náplň

  • 500 g mascarpone Přidáno do
  • 400 g Lotus Biscoff krém Přidáno do
  • 100 g cukr moučka Přidáno do
  • karamel Přidáno do
  • šlehačka Přidáno do
INZERCE

Postup

45 min.
1. Krok

Sušenky Lotus Biscoff rozdrvíme v mixéru na drobné kousky. Máslo rozpustíme a smícháme s drobenkou. Směs rovnoměrně vtlačíme na dno dortové formy a dáme zchladit.

2. Krok

V tmší hrnci na mírném ohni rozpustíme Lotus Biscoff krém, stále mícháme a necháme zchladit.

3. Krok

Do velké mísy přidáme mascarpone a cukr moučka a mícháme, dokud se nám nesjednotí. Poté vmícháme vychladlý Lotus Biscoff rozetřený.

4. Krok

Směs nalijeme na korpus v formě a dáme do ledničky nejméně na 4 hodiny.

5. Krok

Lotosový dort ozdobte karamelem a šlehačkou.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty