INZERCE

Zdroj: FB: Varenie je radosť

Nepečený Lotus řez s krémem mascarpone

INZERCE

Ingredience

porce
8

Korpus

  • 250 g Lotus Biscoff sušenky Přidáno do
  • 100 g máslo Přidáno do

Náplň

  • 500 g mascarpone Přidáno do
  • 400 g Lotus Biscoff krém Přidáno do
  • 100 g cukr moučka Přidáno do
  • karamel Přidáno do
  • šlehačka Přidáno do
INZERCE

Postup

45 min.
1. Krok

Sušenky Lotus Biscoff rozdrvíme v mixéru na drobné kousky. Máslo rozpustíme a smícháme s drobenkou. Směs rovnoměrně vtlačíme na dno dortové formy a dáme zchladit.

2. Krok

V tmší hrnci na mírném ohni rozpustíme Lotus Biscoff krém, stále mícháme a necháme zchladit.

3. Krok

Do velké mísy přidáme mascarpone a cukr moučka a mícháme, dokud se nám nesjednotí. Poté vmícháme vychladlý Lotus Biscoff rozetřený.

4. Krok

Směs nalijeme na korpus v formě a dáme do ledničky nejméně na 4 hodiny.

5. Krok

Lotosový dort ozdobte karamelem a šlehačkou.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

129 recepty

Dorty

316 recepty

Dýně

50 recepty

Oběd

2782 recepty

Těstoviny

299 recepty

Sušenky

20 recepty

Rýže

175 recepty

Saláty

265 recepty

Pečivo

521 recepty

Masové pokrmy

1367 recepty