INZERCE
Zdroj: FB: Varenie je radosť
Nepečený Lotus řez s krémem mascarpone
INZERCE
Ingredience
porce
8
Korpus
- 250 g Lotus Biscoff sušenky
- 100 g máslo
Náplň
- 500 g mascarpone
- 400 g Lotus Biscoff krém
- 100 g cukr moučka
- karamel
- šlehačka
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
Sušenky Lotus Biscoff rozdrvíme v mixéru na drobné kousky. Máslo rozpustíme a smícháme s drobenkou. Směs rovnoměrně vtlačíme na dno dortové formy a dáme zchladit.
2. Krok
V tmší hrnci na mírném ohni rozpustíme Lotus Biscoff krém, stále mícháme a necháme zchladit.
3. Krok
Do velké mísy přidáme mascarpone a cukr moučka a mícháme, dokud se nám nesjednotí. Poté vmícháme vychladlý Lotus Biscoff rozetřený.
4. Krok
Směs nalijeme na korpus v formě a dáme do ledničky nejméně na 4 hodiny.
5. Krok
Lotosový dort ozdobte karamelem a šlehačkou.