INZERCE
Zdroj: FackF from Getty Images
Nakládaná červená rajčata
Chutná a aromatická nakládaná rajčata, která jsou ideální pochoutkou pro letní dny. Vhodná na grilování nebo jako doplněk k hlavním jídlům.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 kg čerstvá červená rajčata
- 500 ml voda
- 500 ml Bílý ocet
- 2 lžíce sůl
- 2 lžíce cukr
- 4 Kusy česnek
- 1 lžíce Celé koření
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Rajčata důkladně umyjeme a vyjmeme z nich stonky.
2. Krok
Do hrnce nalijeme vodu, přidáme ocet, sůl, cukr, celý česnek a celé koření a všechno spolu povaříme.
3. Krok
Do vroucí směsi vložíme rajčata a vše necháme 5 minut povařit.
4. Krok
Tomaty společně s nálevem přelijeme do sterilizovaných sklenic a důkladně uzavřeme.
5. Krok
Obrátíme sklenice dnem vzhůru a necháme vychladnout.
6. Krok
Uložte na chladném a tmavém místě. Rajčata jsou připravena k konzumaci po 2 týdnech.