INZERCE

Zdroj: FackF from Getty Images

Nakládaná červená rajčata

Chutná a aromatická nakládaná rajčata, která jsou ideální pochoutkou pro letní dny. Vhodná na grilování nebo jako doplněk k hlavním jídlům.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 kg čerstvá červená rajčata Přidáno do
  • 500 ml voda Přidáno do
  • 500 ml Bílý ocet Přidáno do
  • 2 lžíce sůl Přidáno do
  • 2 lžíce cukr Přidáno do
  • 4 Kusy česnek Přidáno do
  • 1 lžíce Celé koření Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Rajčata důkladně umyjeme a vyjmeme z nich stonky.

2. Krok

Do hrnce nalijeme vodu, přidáme ocet, sůl, cukr, celý česnek a celé koření a všechno spolu povaříme.

3. Krok

Do vroucí směsi vložíme rajčata a vše necháme 5 minut povařit.

4. Krok

Tomaty společně s nálevem přelijeme do sterilizovaných sklenic a důkladně uzavřeme.

5. Krok

Obrátíme sklenice dnem vzhůru a necháme vychladnout.

6. Krok

Uložte na chladném a tmavém místě. Rajčata jsou připravena k konzumaci po 2 týdnech.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty