INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/1q3rX7ilo7ziZcKc4gFO/fb870c65a8d25c6d15ae9f56dea894.jpeg)
Zdroj: Dar1930 from Getty Images
Mrkvovo-květáková polévka
Vynikající mrkvová a květáková polévka, kterou máme všichni rádi.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 kus květák
- 4 kus mrkev
- 1 kus cibule
- 2 kus česnek
- olej
- 2 ks brambory
- voda
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Rozdělíme květák na růžičky a mrkev, brambor opravíme a nakrájíme. Cibuli a česnek krájíme.
2. Krok
Na pánvi rozpálíme olej a přidáme nakrájenou cibuli, po minutě přidáme mrkev. Poté přidáme zbytek zeleniny, posypeme solí, kořením a zalijeme vodou.
3. Krok
Před koncem vaření přidáme petrželovou natě.