INZERCE
Zdroj: Youtube
Mozartovy Koule
Mozartovy koule jsou vyhlášená rakouská specialita, kterou proslavil známý hudební skladatel Wolfgang Amadeus Mozart. Jsou to malé koule z marcipánu, náplně z pistácií a čokolády, obaleny v tmavé čokoládě.
INZERCE
Ingredience
porce
10
- 260 g strouhaných mandlí
- 130 g moučkového cukru
- šťáva a kůra z citronu
- 1 kus vejce
- 60 g strouhaných pistácií
- 2 Lžíce kakaového prášku
- Rozpuštěná horká čokoláda
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
120 min.
1. Krok
Smíchejte mleté mandle s moučkovým cukrem.
2. Krok
Přidejte k nim vejce, šťávu a kůru z citronu a vše dobře spojte.
3. Krok
Mandlovou směs rozdělte na tři stejné díly.
4. Krok
Do jedné přidejte kakao a do druhé pistácie.
5. Krok
Udělejte malou pistáciovou kuličku a obalte ji v kakaové směsi a nakonec v mandlové směsi.
6. Krok
Kuličky obalte v čokoládě.