INZERCE

Zdroj: Youtube

Mozartovy Koule

Mozartovy koule jsou vyhlášená rakouská specialita, kterou proslavil známý hudební skladatel Wolfgang Amadeus Mozart. Jsou to malé koule z marcipánu, náplně z pistácií a čokolády, obaleny v tmavé čokoládě.

INZERCE

Ingredience

porce
10
  • 260 g strouhaných mandlí Přidáno do
  • 130 g moučkového cukru Přidáno do
  • šťáva a kůra z citronu Přidáno do
  • 1 kus vejce Přidáno do
  • 60 g strouhaných pistácií Přidáno do
  • 2 Lžíce kakaového prášku Přidáno do
  • Rozpuštěná horká čokoláda Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Smíchejte mleté mandle s moučkovým cukrem.

2. Krok

Přidejte k nim vejce, šťávu a kůru z citronu a vše dobře spojte.

3. Krok

Mandlovou směs rozdělte na tři stejné díly.

4. Krok

Do jedné přidejte kakao a do druhé pistácie.

5. Krok

Udělejte malou pistáciovou kuličku a obalte ji v kakaové směsi a nakonec v mandlové směsi.

6. Krok

Kuličky obalte v čokoládě.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Dorty

318 recepty

Těstoviny

302 recepty