INZERCE
Zdroj: Azurita from Getty Images
Mořské plody na česneku
Nádherný a jednoduchý recept na krevety vařené na česneku. Tento recept je rychlý a jednoduchý na přípravu, ale jeho chutě jsou naprosto fenomenální. Krevety mají skvělou texturu a česnek jim dodává dokonalou chuť. Tyto krevety jsou ideální jako lehké hlavní jídlo nebo jako předkrm.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 500 g krevet
- 4 stroužky česnek
- 2 Lžíce olivový olej
- 1⁄2 lžíce chilli vločky
- 1 ks citron
- 2 Lžíce Petržel
- 1 lžička sůl
- 1⁄2 lžička pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Krevety opláchněte a osušte
2. Krok
Česnek oloupejte a nasekejte na drobno
3. Krok
Na pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte česnek a chilli vločky a smažte do zlatova
4. Krok
Přidejte krevety, osolte a opepřete a smažte z obou stran do růžova
5. Krok
Šťávu z citronu vymačkejte přímo na krevety v pánvi a přidejte nasekanou petržel
6. Krok
Vše dobře promíchejte a podávejte hned, dokud jsou krevety ještě teplé