INZERCE
Zdroj: Dar1930 from Getty Images Pro
Marinovaná grilovaná předvařená žebírka
Chutná a šťavnatá žebírka marinovaná v kořeněné marinádě. Ideální na letní grilovací večery.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Marináda:
- 6 Hřebíček česneku
- 3 pl Třtinový cukr
- 2 pl Dijonská hořčice
- 250 g kečup
- 6 pl olivový olej
- 2 pl sójová omáčka
- 1⁄2 kl pepř
Vařená žebírka:
- 2 ks bobkový list
- 1 ks cibule
- 6 ks nové koření
- 4 ks celý černý pepř
- 1 pl sůl
- 2 kg vepřová žebra
- 4 l pitná voda
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
180 min.
1. Krok
Marináda: očistěte a nadrobno nakrájejte česnek. V misce smíchejte kečup s hořčicí a olejem.
2. Krok
Přidejte nasekaný česnek, olej, pepř, sójovou omáčku a cukr.
3. Krok
Omytá žebra nakrájíme na menší kousky, vložíme do hrnce s vodou, přidáme očištěnou cibuli, nové koření, bobkový list, celá zrnka pepře a sůl.
4. Krok
Žebra pomalu vařte 45 minut a poté je 90 minut marinujte.
5. Krok
Poté žebra 15 minut grilujte.