INZERCE
Zdroj: Youtube
Maďarský kuřecí perkelt
Kuřecí perkelt je jednoduchý a chutný pokrm, který je plný koření a vynikajících chutí. Pokrm se jednoduše připravuje a je ideální pro každodenní jídlo, stejně jako pro rodinnou hostinu.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 kg kuřecích prsou
- 3 stroužky česneku
- 4 rajčata
- 1 červená paprika
- 1 žloutek
- 1 Lžíce hladké mouky
- 200 ml smetany na vaření
- 1 lžička soli
- 1⁄2 lžičky mletého pepře
- 1 lžička majoránky
- 1⁄2 lžičky kmínu
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
35 min.
Cibuli a česnek nakrájejte na kostičky a osmahněte na oleji. Přidejte kuřecí prsa a restujte, dokud nejsou zlatavé. Poté přidejte na kostičky nakrájená rajčata, papriku a koření a smíchejte. Směs nechte restovat 5 minut. Poté přidejte mouku a za stálého míchání směs restujte dalších 5 minut. Přidejte smetanu a žloutek, promíchejte a nechte směs vařit, dokud nezhoustne. Nakonec přidejte sůl a pepř podle chuti.