INZERCE

Zdroj: FB: Vaše oblíbené recepty

Maďarský guláš s noky

Recept na maďarský guláš s noky, jehož příprava trvá déle, ale rozhodně stojí za to.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g Hovězí maso Přidáno do
  • 2 kus velké cibule Přidáno do
  • 3 hřebíček Česnek Přidáno do
  • 1 kus červená paprika Přidáno do
  • 1 kus chilli paprička Přidáno do
  • 2 kus Mrkev Přidáno do
  • 200 g Brambory Přidáno do
  • 1 Lžíce Sladká paprika Přidáno do
  • 2 lžíce oleje Přidáno do
  • sůl, pepř Přidáno do
  • 200 g Hrubá mouka Přidáno do
  • 1 kus vejce Přidáno do
  • mléko Přidáno do
  • prášek do pečiva Přidáno do
INZERCE

Postup

150 min.
1. Krok

Maso omyjte, osušte a nakrájejte na větší kostky. Cibuli a česnek nakrájejte nadrobno, papriku a chilli papričku na menší kousky. Mrkev a brambory nakrájejte na větší kousky.

2. Krok

Na pánvi rozehřejte olej a přidejte nakrájenou cibuli, česnek, papriku a chilli papričku. Smažte je asi 5 minut, dokud cibule nezačne sklovatět.

3. Krok

Poté přidejte maso a opečte ho ze všech stran. Maso se při smažení zatáhne a lépe si zachová šťávu.

4. Krok

Pak přidejte nakrájenou mrkev, brambory, proložte masem a posypte sladkou paprikou. Nakonec guláš podlijte vodou, aby byly všechny ingredience zakryté. Maďarský guláš vařte asi hodinu a půl, dokud maso zcela nezměkne.

5. Krok

Mezitím si připravte noky. Smíchejte mouku s vejcem, přidejte špetku soli, prášek do pečiva a postupně přidávejte mléko, dokud nedosáhnete husté konzistence.

6. Krok

Gnocchi volně protlačte struhadlem přímo do vroucí vody. Vařte je asi 5 minut, dokud nevyplavou na hladinu.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty