INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/Cai1jAC16IUktQLeSlRS/bb3f22e5a3f19924a0b305e3d683fa.jpeg)
Květáček
Máte rádi květák, zkuste tento recept
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 Střední květák
- 1 malou cibuli
- 4 vejce olivový olej
- kousek masla
- čerstvé Bylinky
- Sůl pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Květák rozebereme na růžičky. Dáme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme sůl a čerstvé bylinky a vaříme 12 minut. Uvařený květák scedíme, necháme vychladnout. Vychladlý květák nakrájíme. Na pánev dáme zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme nakrájený květák. Lehce orestujeme. Zalijeme vejci, dobře promícháme. Dochutíme solí a pepřem. Pánev odstavíme a ke květáčku přidáme kousek másla. Promícháme a posypeme petrželkou. Hotovo
2. Krok
Načti si QR kód a uvidíš videorecept
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/Cai1jAC16IUktQLeSlRS/6a8b96f573775f02ca5ab79ae00bd6.jpeg)