INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/QGAlS8tzMllaUSBtzvOZ/2097a39cea0815a073541da07af2f4.jpeg)
Krupicové noky do polévky
Tyto noky lze použít do polévky nebo jako přílohu k omáčce
INZERCE
Ingredience
porce
1
- 100 ml plnotučné mléko
- 35 g semolina
- 1 vejce
- 1 Lžíce Nasekaných čerstvých bylin nebo bylinky nemusí být
- řepkový olej
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
10 min.
1. Krok
Pšeničnou krupici si uvaříme v mléku, důkladně mícháme, aby nám nevznikly hrudky.
2. Krok
Necháme vychladnout, dáme do mixéru. Přidáme vejce a bylinky a vyšleháme těsto na halušky.
3. Krok
Halušky dáme vařit do vroucí vody, když vynoří, vaříme asi 3 minuty a odstavíme.
4. Krok
Vymačkáme a pokapeme řepkovým olejem.