INZERCE
Zdroj: 11479153 via Freepik
Křenovkové kari s cizrnu veganské
Toto výrazné, lehce pikantní kari nejenže pořádně zasytí, ale díky křenovku a cizrnu je také velmi bohaté na živiny. Je ideální jako chutná večeře nebo oběd.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Hlavní přísady
- 500 g Růžičková kapusta
- 1 Může cizrna
- 1 Kus červená cibule
- 2 KL olivový olej
Pro kari
- 1 KL Kurkuma
- 1 KL garam masala
- 1 KL mletý koriandr
- 2 KL kari
- 400 ml Kokosové mléko
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
Pro recept na curry s květákem a cizrna nejdříve nakrájejte květák a cibuli. Cizrnu opláchněte.
2. Krok
Zahřejte olej na pánvi a opečte cibuli.
3. Krok
Přidejte koření a krátce je opečte.
4. Krok
Přidejte do pánve růžičkový kel a cizrnu a dobře vše promíchejte.
5. Krok
Přidejte kokosové mléko a nechte curry probublávat 20 minut.
6. Krok
Ochutnejte curry z růžičkové zelí se solí a pepřem a podávejte ho horké.