INZERCE

Zdroj: annastories from Canva

Krém z mascarpone

Mascarpone je italský sýr s vysokým obsahem tuku, který se často používá jako hlavní ingredience v dezertech, například v tiramisu. Jeho krémová a jemná konzistence dává jídlu bohatou a hedvábnou texturu, což z něj činí oblíbenou volbu pro vytváření lahodných a svěžích dezertů.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 250 g mascarpone Přidáno do
  • 2 vejce Přidáno do
  • 3 Lžíce cukru Přidáno do
  • 1 lžička vanilkového extraktu Přidáno do
INZERCE

Postup

15 min.
1. Krok

Oddělte bílky od žloutků a ušlehejte bílky pěkně do tuha.

2. Krok

V jiné nádobě ušlehejte žloutky s cukrem a vanilkovým extraktem.

3. Krok

Přidejte mascarpone a promíchejte jej krásně do hladka.

4. Krok

K náplni přidejte ušlehané bílky a opatrně je promíchejte.

5. Krok

Krém podávejte na dezert nebo jako náplň do dortů.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty