INZERCE

Zdroj: annastories from Canva

Krém z mascarpone

Mascarpone je italský sýr s vysokým obsahem tuku, který se často používá jako hlavní ingredience v dezertech, například v tiramisu. Jeho krémová a jemná konzistence dává jídlu bohatou a hedvábnou texturu, což z něj činí oblíbenou volbu pro vytváření lahodných a svěžích dezertů.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 250 g mascarpone Přidáno do
  • 2 vejce Přidáno do
  • 3 Lžíce cukru Přidáno do
  • 1 lžička vanilkového extraktu Přidáno do
INZERCE

Postup

15 min.
1. Krok

Oddělte bílky od žloutků a ušlehejte bílky pěkně do tuha.

2. Krok

V jiné nádobě ušlehejte žloutky s cukrem a vanilkovým extraktem.

3. Krok

Přidejte mascarpone a promíchejte jej krásně do hladka.

4. Krok

K náplni přidejte ušlehané bílky a opatrně je promíchejte.

5. Krok

Krém podávejte na dezert nebo jako náplň do dortů.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty