INZERCE
Zdroj: annastories from Canva
Krém z mascarpone
Mascarpone je italský sýr s vysokým obsahem tuku, který se často používá jako hlavní ingredience v dezertech, například v tiramisu. Jeho krémová a jemná konzistence dává jídlu bohatou a hedvábnou texturu, což z něj činí oblíbenou volbu pro vytváření lahodných a svěžích dezertů.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 250 g mascarpone
- 2 vejce
- 3 Lžíce cukru
- 1 lžička vanilkového extraktu
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
15 min.
1. Krok
Oddělte bílky od žloutků a ušlehejte bílky pěkně do tuha.
2. Krok
V jiné nádobě ušlehejte žloutky s cukrem a vanilkovým extraktem.
3. Krok
Přidejte mascarpone a promíchejte jej krásně do hladka.
4. Krok
K náplni přidejte ušlehané bílky a opatrně je promíchejte.
5. Krok
Krém podávejte na dezert nebo jako náplň do dortů.