Zdroj: Pixabay
Krém na cupcaky
Základní krém na cupcakes, který může mít různé varianty.
Ingredience
Suroviny
- 5 vaječné bílky
- 250 g krupicový cukr
- 1 Balíček Vanilkový cukr
- 350 g máslo
- Štipka Sůl
Ostatní:
- 300 g Malina
- červené barvivo
Nejnovější letáky
Postup
Bílky s oběma cukry a solí míchejte metličkou v misce nad vodní lázní.
Vaříme nad vodní lázní, dokud není cukr zcela rozpuštěný. Šleháme asi 10 minut, aby byla směs lesklá.
Postupně po kouscích zašleháváme máslo. Šleháme dokud není krém pořádně spojený. Základ krému je hotový. Můžeme ho použít i takto po vychladnutí.
Na dochucení můžeme použít například maliny, které jsme si na pánvi rozvařili na kaši. Přes sítko je přecedíme, abychom se zbavili semínek. Směs přidáme do krému a promícháme.
Jako další možnost můžeme použít potravinářské barvivo, čímž dodáme krémům různou barvu.
Také můžeme použít různé druhy ovoce, které vždy rozvaříme na kaši a přidáváme na konec do hotového krému. Do ovoce však nepřidáváme cukr, protože krém by byl příliš sladký.